Swefilmer!

Jag har aldrig sett så mycket film som på det här pågående året! När min kompis Elin visade hemsidan swefilmer.se där man kan se gratis film dygnet runt kändes det som ett olöst mysterium plötsligt blev löst. Det var som om alla problem den stunden var borta och alla svar cirklade omkring swefilmer! ok… Lite överdramatiserat… Men ändå. Jag blev glad. Och kände mig dum för att Elin sa det som om det var den naturligaste saken på jorden som all vet om… men inte jag! Jag kan både och inte rekomendera den här hemsidan. Jag tittade på film då jag skulle pausa men råkade istället  klicka på en av dem tusen reklamerna på sidan. Jag var då på min skoldator som är utrustad med massor av anti virus program. Tur det! Helt plötsligt blev skärmen svart utan att jag rört ”stäng av” knappen. Hela datorn slocknade ner. Typ i 5 minuter. Jag försökte hopplöst sönderklicka ”sätta på” knappen men misslyckades. Sedan efter en stund vaknade den upp igen och allt var som normalt. So thank god for mcaffe… MITT RÅD TILL ER: KLICKA ALDRIG PÅ DEM LOCKANDE REKLAMERNA… OCH RÅKA ALDRIG HELLER KLICKA PÅ DEM!!! Ett annat minus; det är riktigt dålig bild, men vad kan man förvänta sig av en gratis sida fullt med MASSOR av film..? Pluset är ju då att man kan strömma hur mycket film som helst utan att behöva betala. Så det var mina åsiketer om swefilmer!

swefilmer

/Ellibell

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>